Hyväksyn × Jotta saisit parhaan mahdollisen kokemuksen, Moded.fi käyttää evästeitä. Hyväksyt evästeiden käytön napsauttamalla sivustoa.
  • Naiset
  • Miehet
  • Lapset
  • Merkkejä

Tietoa Modedista

Löydä hyvät tarjoukset vaivatta

Aloita verkkoshoppailusi Moded-portaalissa. Keräämme suuren valikoiman vaatteita ja muotia eri verkkokaupoista, jotka myyvät tuntemiasi merkkejä sekä merkkejä, joihin et ole vielä tutustunut. Lähde safarille suureen valikoimaamme, yli 310.000 tuotetta ja löydä parhaat hinnat vertaamalla kauppojen valikoimaa. Käytä sivustoa, kun etsit jotain tiettyä tuotetta kuten mekkoa, selkäreppua tai saapikkaita. Tai inspiraatiota etsiessäsi. Sivustolla on monia jännittäviä tyylejä ja löydät taatusti jotain, josta pidät. Riippumatta siitä, oletko menossa juhliin, töihin, treeneihin tai haluat näyttää hyvältä.

Helpompaa shoppailua

Tiedämme, että arkipäiväsi on kiireinen. Moded auttaa sinua shoppailemaan verkossa entistäkin helpommin ja nopeammin – ilman, että se vaikuttaa ostosten laatuun.

Palvelumme käyttö on ilmaista ja löydät portaalistamme 5 tanskalaista ja kansainvälistä verkkokauppaa. Valikoimat on koottu yhteen paikkaan, jotta voit helposti vertailla tuotteita ja niiden hintoja. Lisäksi meillä on hyviä tarjouksia ja kampanjoita, jotta voit säästää rahaa. Nopeasti ja vaivattomasti.
Tiimimme

Moded on WebCollections ApS:n omistama yritys, jonka työntekijätiimi koostuu taitavista freelancereista, jotka työskentelevät määrätietoisesti taatakseen sinulle hyvän alun verkkoshoppailuun. Moded.fi on perustettu vuonna 2016. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Voit Ota meihin yhteyttä.

Tässä me olemme

WebCollections ApS, CVR: 37642169
Oldenburg Allé 7, st. DK - 2630 Taastrup
Katso karttaa
Yhteydenotto
Apu, palaute, risuja ja ruusuja
Sähköposti: kontakt@moded.fi
Täytä lomake
Johto

Sähköposti: kontakt@moded.fi
Katso lehdistömateriaalia

Kuka on mukana

5+ verkkokauppaa ovat mukana konseptissa ja toimittavat päivittäin tuotteita Modedille.